Website logo
۱۴۰۰/۰۸/۰۴- ۲۳:۴۰ - مشاهده: ۵۱۱۲
تعداد بازدید:5112 4 آبان 1400 - 23:40
رئیس جمهور در دیدار وزیر امور خارجه ازبکستان:

نتیجه حضور بیگانگان به‌ویژه آمریکا در افغانستان جز بدبختی و قتل و خون‌ریزی و عقب نگه داشتن افغانستان نبوده است

رئیس جمهور روابط ایران و ازبکستان را برادرانه و رو به گسترش دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با ازبکستان در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، هیچ محدودیتی قائل نیست.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در دیدار «عبدالعزیز کاملف» وزیر امور خارجه ازبکستان با اشاره به اشتراکات و ظرفیت‌های همکاری بین تهران و تاشکند، گفت: ایران و ازبکستان از روابط برادرانه و خویشاوندی برخوردارند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به دغدغه مشترک دو کشور درباره اوضاع منطقه به‌ویژه افغانستان، گفت: نتیجه حضور بیگانگان به‌ویژه آمریکا در افغانستان جز بدبختی و قتل و خونریزی و عقب نگه داشتن افغانستان نبوده و اکنون که آمریکا از افغانستان اخراج شده، باید کمک کنیم مردم افغان طعم صلح و امنیت را بچشند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به حضور حدود چهار میلیون افغانستانی در ایران و ادامه کمک‌های انسان‌دوستانه کشورمان به این مردم رنج‌دیده، گفت: امیدوارم در نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان، راه‌حل و دیدگاه مشترکی برای حل دغدغه و نگرانی‌های افغانستان حاصل شود.

«عبدالعزیز کاملف» وزیر امور خارجه ازبکستان نیز در این دیدار با اشاره به اهتمام کشورش برای تحکیم روابط تهران – تاشکند در عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی، گفت: دو کشور از ظرفیت‌ و پتانسیل بالایی برای توسعه سطح روابط برخوردار هستند و مصمم هستیم این ظرفیت‌ها را فعال‌تر کنیم.

عبدالعزیز کاملف با بیان اینکه ازبکستان از ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای بررسی وضعیت افغانستان استقبال و حمایت می‌کند، گفت: با توجه به اینکه کشورهای ابرقدرت نتوانستند برای افغانستان کاری از پیش ببرند، لذا اجلاس تهران از اهمیت سیاسی بسیار بالایی برخوردار است و به طور کامل از نتیجه آن حمایت می‌کنیم.

وزیر امور خارجه ازبکستان با اشاره به اینکه استقرار صلح و ثبات در منطقه به نفع دو کشور و کشورهای منطقه است، گفت: ازبکستان در حوزه‌های مختلف دوجانبه منطقه‌ای و بین‌المللی به دنبال همکاری‌های نزدیک با جمهوری اسلامی ایران است.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما